DCHT
Start
Start
page3
L
Line Dance
Country
page
Country
overzicht
clubnieuws
evenementen
clubnieuws
clubnieuws
clubnieuws
clubnieuws
page2

clubnieuws

vzw Dance Center Hertoginnedal Turnhout werd opgericht op 23 januari 2017 met als doel  dansactiviteiten in Danszaal Hertoginnedal te organiseren voor jong en oud.


Ons Bestuur:

Mevr. Nancy Vernackt    Voorzitter

Dhr. Ludo Peeters          Secretaris

Dhr. Ruud Van Tilburg    Ondervoorzitter

Mevr. Bie Maes              bestuurslid


  

informatie: info@dcht.be

of Nancy tel 0474 47 32 41


locatie:

zaal Den Donk

Kapelweg52

2300   Turnhout

  

Beschrijving

Door onze eigen gediplomeerde en begaafde docenten bieden wij u een uitgebreid gamma van dansen aan.

Neem eens een kijkje in ons aanbod. Het zal je zeker aanstaan!

route

Welkom - Aanspreek Persoon IntegriteitDance Center Hertoginnedal Turnhout vzw

 heet u van harte welkom op onze site

  

Welkom in onze club, DCHT, we zijn blij dat je bij ons sport. We vinden het belangrijk dat je hier graag bent en je je goed in je vel voelt. Onze club moet een plaats zijn waar je veilig kan sporten, waar je plezier kan maken en waar jouw mening telt. We willen dat zowel volwassenen als jongeren voor elkaar respect opbrengen en de  grenzen van anderen aanvaarden. Daarom is er geen plaats voor pestgedrag, racisme, geweld of ongepast seksueel gedrag.


Jij bepaalt waar jouw grens ligt. Jouw lichaam en gevoelens geven aan wat je normaal vindt of juist heel vreemd, wat je leuk vindt en wat niet. Misschien merk je dat iemand over die grens heen gaat en voel je dat iets niet klopt. Dat kan gaan van vervelende opmerkingen over je lichaam, intieme gesprekken die je niet wil, aanrakingen die niets met de sport te maken hebben, begluurd worden... Als dat gebeurt, praat er dan over, ook als het niet bij jezelf maar bij anderen gebeurt.


Vertel je het liever niet aan je leraar? In de club kan je ook praten met Alex Vangoidsenhoven of Betty Jacobs. Zij zijn de aanspreekpersonen voor iedereen die vragen of klachten heeft in verband met ongepast seksueel gedrag. Zij zullen naar je verhaal luisteren en kunnen uitleg geven over wat er kan of moet gebeuren. Op hun kan je vertrouwen.

  

Nieuws

blijf op de hoogte van onze ditjes en datjes,

schrijf je in op onze nieuwsbrief