DCHT
Start
Start
page3
L
Line Dance
Country
page
Jeugd
Country
zumba
overzicht
clubnieuws
evenementen
clubnieuws
clubnieuws
clubnieuws
clubnieuws
page2

UiTPAS Kempen MET KANSENTARIEF: een gratis korting- én spaarkaartDe UiTPAS is een gratis kortingskaart bruikbaar in Beerse, Oud-Turnhout, Turnhout en Vosselaar.

UiTPAS-partners  geven je 80  procent (!) korting op de normale ticketprijs.


In Turnhout krijg je met je UiTPAS ook korting op het lidgeld van een vereniging: inwoners van Turnhout krijgen deze korting als ze inschrijven in een door  Turnhout erkende sport-, jeugd- of culturele vereniging. (UiTPAS Kempen vervangt de vrijetijdspas.)

Bij DCHT krijg je 50% korting op je cursusgeld.

Inwoners van Turnhout die inschrijven bij de SASK of SAMWD en niet in aanmerking komen voor een korting daar, krijgen via Stad Turnhout toch diezelfde korting.


De UiTPAS is ook een spaar- en voordeelkaart. Neem je deel aan een UiTPAS activiteit,                      dan spaar je  1 punt. Deze punten kan je omruilen in een korting, een geschenk of een ander voordeel.


Op elke UiTPAS staan er meteen al  een aantal welkomstvoordelen klaar. De UiTPAS is er voor iedereen vanaf drie jaar en staat op naam. Ieder lid van een gezin heeft dus een eigen UiTPAS.

Jaarlijks controleren we of je nog recht hebt op een UiTPAS met kortingstarief.


Wie heeft er recht op een gratis UiTPAS met kansentarief?

  1. Personen die recht hebben op de Verhoogde Tegemoetkoming.
  2. Kinderen en jongeren die verblijven in een instelling van Bijzondere Jeugdzorg op het grondgebied van de betrokken gemeenten.
  3. Mensen met een schuldoverlast die gekend zijn bij het OCMW.
  4. Personen die verblijven in een LOI of een FOI of opvangcentrum voor asielzoekers op het grondgebied van de betrokken gemeenten.
  5. Gezinnen met kinderen met een dossier bij OCMW en die gezinsbegeleiding krijgen of gezinnen met kinderen vanuit OCMW die zijn toegeleid naar gezinsbegeleiding.


Waar kan je deze UiTPAS met kansentarief halen?

Voor een gratis UiTPAS met kansentarief kan je terecht bij:

Als je een attest verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds bij hebt, kan je ook terecht bij:Meer informatie vind je in de folder, op www.uitpaskempen.be of bij de deelnemende partners.

UiTPAS Kempen van 9.30 tot 14 uur.


UITPAS Kempen, daar kom je  mee bUiTen!

Informatie Uitpas Turnhout